Obvestilo uporabnikom sistema

Objavljeno: 25. 1. 2024
in Aktualno, Medijsko središče

Spoštovani uporabniki elektrodistribucijskega sistema!


Z optimizacijo poslovanja elektroenergetskega sistema v Republiki Sloveniji je bila družba SODO v mesecu oktobru 2023 pripojena k družbi ELES. Uporabniki elektrodistribucijskega sistema ste naš najpomembnejši deležnik, zato se bomo potrudili, da boste odgovore na vaša vprašanja kakor tudi na morebitne vaše predloge prejeli v najkrajšem možnem času. Vaši kontakti v bodoče so naslednji:

  • za vsa vprašanja na temo dobave električne energije, spremembo dobavitelja elektrike in podobno, se obrnete na vašega izbranega dobavitelja električne energije. Seznam le teh je skupaj z njihovimi naslovi in kontaktnimi številkami objavljen na spletni strani https://www.sodo.si/sl/za-odjemalce/seznam-dobaviteljev-elektricne-energije;
  • za vsa vprašanja na temo distribucije električne energije, kot so npr. Pooblastilo za posredovanje različnih vlog ali podpis pogodbe o uporabi sistema pri ponovni priključitvi, Vloga za spremembo nazivne jakosti omejevalca toka in Vloga za spremembo obračuna ali vrste merjenja, pa se obrnite neposredno na vaše matično elektrodistribucijsko podjetje, kjer se nahaja vaše merilno mesto (Elektro Celje, Elektro Gorenjska, Elektro Ljubljana, Elektro Maribor in Elektro Primorska).
Spletna stran uporablja piškotke za personalizacijo in analizo prometa.