Javna obravnava Sistemskih obratovalnih navodil za distribucijski sistem električne energije (SONDSEE)

Objavljeno: 17. 5. 2022
in Aktualno, Medijsko središče

Družba SODO d. o. o. je kot distribucijski operater električne energije skladno s sedmim odstavkom 136. člena ter v zvezi z drugim odstavkom 175. člena Zakona o oskrbi z električno energijo (Ur. l. RS, št. 172/21 - ZOEE) in 87. členom Zakona o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije (Ur. l. RS, št. 121/21 in 189/21 - ZSROVE) pripravila osnutek sprememb in dopolnitev Sistemskih obratovalnih navodil za distribucijski sistem električne energije (SONDSEE) in pripadajočih prilog ter jih daje v javno obravnavo. 

Osnutki vseh dokumentov so dosegljivi tukaj:

Pripombe in predloge za dopolnitev posameznega dokumenta vnesite v pripravljeno tabelo, pri čemer prosimo, da pripombe na vsak posamezni dokument vpišete v svojo tabelo (v kateri naj bo jasno navedeno, na kateri dokument se nanaša), vse tabele pa naj bodo shranjene v eni datoteki.

Morebitne pisne pripombe in predloge bomo sprejemali do ponedeljka, 20. 6. 2022, na elektronski naslov pripombe(at)sodo.si in na poštni naslov SODO d. o. o., Minařikova ulica 5, 2000 Maribor, v pripravljeni tabeli, ki je priložena gradivu SONDSEE.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.

Spletna stran uporablja piškotke za personalizacijo in analizo prometa.